URSA

URSA is toonaangevend producent van minerale glaswol en geëxtrudeerd polystyreen. Ze zijn doorheen de jaren uitgegroeid tot een maatstaf in de markt voor zowel professionals als doe-het-zelvers.
 

Challenge

Een focus op people & product in actie. We trokken naar enkele URSA-werven waar ze met het materiaal aan de slag gingen. De uitdaging is om beelden te voorzien voor professionele en particuliere doelgroep, en aandacht te hebben voor alle toepassingen van URSA-producten.

Fotografie

De werven van URSA bevinden zich overal, dus we trekken met ons team het hele land door om deze te bezoeken en te in beeld te brengen. Natuurlijk is veiligheid hier ook van cruciaal belang, dus kleden we ons waar nodig ook met de juiste bescherming.

De opdrachten van URSA zijn divers en uitdagend, dat geen enkele shoot dezelfde is. Je kan spelen met details en elementen dat elk beeld een ander resultaat geeft.

Glenn - videograaf

Videografie

Naast krachtige fotografie voerden we voor URSA ook verschillende types videografie uit: interviews, sfeervideo's en instructievideo's.

Video

Interviews

Interviews vergen een apart kader, waarbij de focus natuurlijk op de interviewee ligt en de achtergrond niet te veel van de aandacht wegneemt. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is het bv. op een werf zeker niet.

video

video

Instructievideo's

Bij instructievideo's is het cruciaal eerst het stappenplan uit te schrijven, want er mag natuurlijk geen stap vergeten worden. Na de ruwe montage volgt een overleg met de klant om dan de meest cruciale elementen te gaan selecteren. We kunnen tevens zorgen voor een geschikte voice-over.

video