Olly & Molly

Natuurlijke, gezonde voedingssupplementen voor jouw liefste vriend. Met een focus op warmte en liefde voor jouw huisdier helpt Olly & Molly je het beste te voorzien voor je viervoeter.

Challenge

Voor de campagneshoot van Olly & Molly ontvingen we 12 baasjes vergezeld door hun trouwe viervoeter. Samen met de klant hadden we een duidelijk doel: het creëren van warme, pure beelden die de liefde tussen mens en hond tonen in één oogopslag.

Een nieuw merk met unieke look en feel

Als nieuw merk op de markt is het belangrijk te zorgen voor eigen stijl: het creëren van het juiste gevoel, passend binnen het gloednieuwe brand. Daar gaat WIT van kwispelen! Een grondige voorbereiding en voldoende conceptueel overleg zorgde ervoor dat de beelden speelsheid en warmte uitstralen zonder in herhaling te vallen.

Casting

De lanceringscampagne moet een breed publiek aantrekken, want de producten van Olly & Molly bieden ondersteuning aan heel wat verschillende hondenrassen. Daarom hadden we ook voor onze viervoeters in beeld een grote variatie aan modellen nodig, die ons team met plezier hielp coördineren.

Daarnaast adviseerden we de baasjes over kledij en maakten we een efficiënte & duidelijke planning op. We zorgden voor een aangename ontvangst om baasjes en beestjes meteen op hun gemak te stellen en voldoende vertrouwen te scheppen.

Locatie

Naast de modellen was het ook cruciaal dat de locatie een duidelijke meerwaarde bracht. Die werd heel nauwkeurig bepaald zodat we voldoende diversiteit in de beelden konden brengen zonder het hele land te moeten doorkruisen. We kozen voor een plek met heel wat verscheidenheid: park, bos, weides, speelpleinen, …

Fotografie

Elk beeld werd gerealiseerd met het eindproduct klaar en duidelijk in ons achterhoofd. Zo creërden we een fotoreeks met beelden die voor uiteenlopende doeleinden ingezet kunnen worden: drukwerk, website, sociale media, noem maar op! Honden en kinderen samen fotograferen vraagt bovendien voldoende geduld om de vriendschap, liefde en vreugde in beeld te brengen.

Oh waaaaaaauw! Dankjewel hoor! We zijn er super tevreden over. Ook van de samenwerking op de teamshoot. Ik heb veel positieve reacties gekregen van de medewerkers hier ook op kantoor die vonden dat jullie dat heel goed deden.

Behind the scenes

Naast de algemene campagnebeelden werden onze fotografen ook ingeschakeld om beelden van de productie en het team te maken. Voorwaarde was uiteraard dat de stijl van fotografie in lijn bleef met de algemene Olly & Molly-sfeer: toegankelijk en warm. Ook het nauwkeurig en kwalitatief productieproces brachten we in beeld, opnieuw zowel in foto- als videografie.

De conceptuele strategie bij een campagneshoot is minstens zo belangrijk als de effectieve shoot. Elk detail moet kloppen: van belichting, modellen, kledij, locatie, tot bewerking en final touch.

Jürgen | Creative Director

Een waanzinnig leuke opdracht waarbij we met team WIT onze uiteenlopende skills konden tonen. De organisatie en uitvoering van shoots op binnen- en buitenlocaties, beelden met een focus op mensen en de liefdevolle zorg voor hun hond, in een combinatie van video & foto. We're a very proud team, woof!