about

Meet WIT, een creatief en gedreven team van fotografen en videografen, klaar om jouw verhaal in de kijker te zetten.

Jürgen | Creative Director

Light lover. “Er gaat geen dag voorbij waarop ik niet naar het licht gekeken heb." Gepassioneerd om met elk verhaal mensen te raken via unieke en vernieuwende beelden. There's a creative style for every story!

Glenn | Photo & Videographer

Always looking for the right angle. “Ik ben een echte bezige bij met een zwakte voor strijklicht. Het accentueert details die op gewone dagen een evidentie zijn. Met een camera creëer ik graag unieke stories van die alledaagsheid."

Joyce | Photo & Videographer

A soft spot for lighting. “Het belangrijkste vind ik mensen op hun gemak doen voelen tijdens een shoot om zo spontane emoties in beeld te krijgen." Daarnaast absoluut een golden hour-fanaat, makes everything feel magical.

Bram | Photo & Videographer

Crazy about captivating stories. “Heerlijk om een verhaal van begin tot eind uit te tekenen en daarna ook in beeld te mogen brengen. Wanneer het creëren van een WOW-effect dan lukt, geeft dat een ferme adrenalinekick.”

Say hey to the rest of our team

Naast kwalitatieve content ook nood aan een complete strategische aanpak voor jouw communicatie? Onze overkoepelende onderneming Say Hey is een kick-ass agency met jarenlange ervaring in het creëren van impactvolle merken.