John&Jane

John&Jane, dat is bold never regular. Als audiovisueel bedrijf staan ze voor high-quality installaties en technische producties op vlak van klank, licht, video & decor. WIT fungeert al jaren als vaste partner om hun klasse-events in beeld te brengen.

Nacht van het geluk

Een wervelende beleving doorheen de volledige ruimte met een imposante combinatie van lichtspektakel en performances. De Basiliek van Koekelberg vormde het theater voor opnieuw een onvergetelijke Nacht van het Geluk. John&Jane zorgden voor een fantastische aankleding die wij in foto en video op een geschikte manier in beeld brengen.

Samenwerking

Een samenwerking met stevige funderingen en heel wat geslaagde projecten. Naast realisaties en events op unieke locaties, zorgden we ook voor persoonlijke at work-foto's. Met al die beelden kan John&Jane zich profileren als een betrouwbare partner in de eventsector.

Samenwerken met John&Jane, dat is hard werken en genieten samen. It never gets old. Als foto- of videograaf is het een ware challenge hun mooie spektakels compleet in beeld te krijgen.

Team WIT

Foto- en videografie

Op events gebeurt vaak veel tegelijk en het is onze taak alles zo goed mogelijk vast te leggen in combinatie met de unieke licht- en klankopstellingen van John&Jane. Telkens een uitdagende opdracht, maar ook een voorrecht de schouwspellen van dichtbij te mogen meemaken.