HEY museum

In het HEY-belevingscentrum ontdek je alles over het Knokke-Heist van toen en nu. Grasduin door de geschiedenis van de kustgemeente in de moderne, open en toegankelijke ruimtes. Herbeleef hoe onder impuls van een toerismetrek naar de streek Knokke-Heist een unieke badplaats werd.

Challenge

De verwachtingen van de klant waren vooral dat het centrum een gevoel van welkom en toegankelijkheid uitstraalt, en dit ook duidelijk in de beelden zichtbaar is.

Ze willen zowel jong als oud naar HEY lokken, en mikken dus op een heel breed doelpubliek. Fotografie die voor een duidelijke glimlach zorgt, maar ook interesse doet wekken.

Casting

Op vraag van de klant kan ons team de juiste casting voorzien. Specifiek dus geschikte figuranten die duidelijk het concept van de fotoshoot ook omvatten. Voor belevingscentrum HEY lag de focus op het warme, toegankelijke en familiale.

Op zoek naar de juiste figuranten

Vaak moet er heel goed nagedacht worden over de juiste casting, want dit kan het eindresultaat optimaliseren of net slechter maken. Met de gepaste mensen in beeld heb jij als foto- of videograaf de sfeerschepping nog steeds volledig zelf in handen. Naast selectie van figuranten volgt ook planning, uitgebreide briefing & begeleiding op locatie.

Fotografie

Om een compleet eindresultaat te krijgen, trokken we meerdere malen op shoot. Zo konden we alle ruimtes van het belevingscentrum op de beste manier in beeld brengen. Er is een speeltuin voor de kinderen, er is de oude school, het atelier, het paviljoen en de sfeervolle binnentuin. Een heerlijke beleving voor jong en oud.