WANTED LAW

Wanted Law is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen enkele prestigieuze advocatenkantoren die het voortouw willen nemen op vlak van moderne advocatuur.

Challenge

Een next-level website vraagt om next-level beelden. Het was onze taak om het krachtige karakter van Wanted Law weer te geven en de nieuwe website, ontworpen en ontwikkeld door Say Hey, te voorzien van straffe, sprekende foto- en videografie. 
 

Concept

Wanted durft zeggen waar het op staat. De advocatenkoepel staat voor doorzetting, vertrouwen en eerlijkheid. Ze onderscheiden zich in hun expertise en advies, dus ook het concept voor de shoot en de uitvoering moesten zich onderscheidend tonen.

Fotografie

Een krachtig brand vraagt om krachtige beelden. Portretten met diepgang en met een verhaal. Storytelling in één oogopslag. Helemaal ons ding.

Sfeer en locatie

Wanted Law staat voor pit, om doelgericht het verschil te willen maken. Geen gemoedelijke kantoorruimtes dus, maar portretten op locatie waar beweging en dynamiek een rol spelen. We zochten de juiste plekken met plezier uit. Als finishing touch volgt ook de juiste nabewerking die het merk Wanted volledig tot zijn recht laat komen.

Videografie

Om de website van Wanted Law dat tikkeltje extra te geven, kozen we ervoor om naast krachtige beelden ook korte sprekende videoshots te voorzien. Vertraagd, maar vastberaden.

We durven meer te zijn dan enkel uitvoerders. Ons team staat mee aan de tekentafel en gaat in overleg om tot een trefzeker resultaat te komen. Dat Wanted Law sinds onze eerste shoots groeide van twee naar vijf kantoren geeft ons dan ook echt voldoening. 

Jürgen | Creative Director

Een hartelijke ontvangst

Kom je met een grote groep naar onze studio? Geen stress, dankzij ons Say Hey Café kunnen je collega's genieten van een heerlijk kopje koffie of een glaasje fris terwijl jij je mooiste lach tevoorschijn haalt bij onze fotograaf in de studio.