Belgische avant-première

Jarenlang was ernaar uitgekeken: de tweede film in de legendarische filmreeks Avatar. Team WIT bracht de Belgische avant-première van deze absolute kaskraker in beeld. De blauwe loper werd uitgerold voor heel wat bekende gasten!

Avatar: The Way of Water

Na bijna 14 jaar wachten kwam James Cameron eindelijk met een opvolger voor het cinematografisch baanbrekende Avatar. Voor dit nieuwe deel werden we verwacht bij Kinepolis Brussel waar een spectaculaire screening in de IMAX-zaal werd georganiseerd. The hype was real! Een totale onderwaterervaring met randanimatie, tal van blauwe details in styling en catering, en de vele genodigden: ze werden allemaal door onze fotografen in beeld gebracht.

Tijdens zo'n avant-première worden we als fotografen volledig mee ondergedompeld in de setting van de film. Zeker met een meeslepende fantasiewereld als Pandora voel je instant de vibe bij alle aanwezigen!

Team WIT

Fotografie op een avant-première

De opdracht bij een screening event is heel creatief, snel en efficiënt te werk gaan. Just add WIT! We brengen altijd nauwgezet alle aspecten die de organisatie zo zorgvuldig heeft voorbereid in beeld, maar we leggen ook de focus op creatieve details en people. Nadien schakelen we snel zodat met de beelden op sociale media kan worden uitgepakt. 

Only good vibes!

Naast alle randactiviteiten is er natuurlijk de hoofdact van de avond: de film zelf! Onderweg naar hun zitje nam iedereen nog de nodige food & drinks om de blockbuster van ruim 3u te kunnen overleven. Ook dat leverde enkele leuke sfeerbeelden op.